Connect with us

Hír

Hetekre kidőlt a liga talán legjobb safetyje

A Buccaneers elvesztette egyik, ha nem a legjobb játékosát, a safety Antoine Winfield Jr.-t. Az All-Pro védő 3-4 hétre dőlt ki a Commanders ellen összeszedett boka/lábfej sérülése miatt – számolt be Greg Auman. Talán nem kell hosszasan ecsetelni, hogy mekkora veszteség Winfield kiesése, hiszen a liga legjobban fizetett játékosa lett idén a posztján, teljesen megérdemelten.

Azonban nem ő az egyetlen sérültje a Buccaneers védelemnek, hiszen a védőfalból Calijah Kancey és Logan Hall már a nyitómeccsen sem tudott játszani, emellett a négy legjobb szélső cornerükből hármat elvesztettek a Commanders ellen. A kezdő Zyon McCollum agyrázkódást szenvedett, cseréje Bryce Hall az egész szezonra kidőlt, mert eltört a lába, illetve Josh Hayesnek a bokája sérült meg, rá is kihagyás vár.

Szóval jó kérdés, hogyan fog kinézni a secondary a Lions ellen vasárnap, hiszen jelenleg hat bevethető DB-jük van az aktív keretben. Jamel Dean az egyik szélső CB és Jordan Whitehead a strong safety, eddig stimmel. És akkor van igazából három slot cornerük Tykee Smith, Christian Izien és Tavierre Thomas személyében, akik közül egyiküknek safetyben, másikuknak a szélen kellene játszani. Plusz ott van Kaevon Merriweather, de ő leginkább Whitehead cseréje SS poszton. Ha tippelni kellene, akkor Thomas lesz a szélső CB, Izien a slot CB és Tykee Smith mozog hátra safetybe, de kis túlzással bárhogy variálhatják őket.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123juve
atis123juve
2024-09-10 09:14

Jól kezdődik a fantasy szezon. Love meg Winfield is kuka.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x