Connect with us

Érdekességek

Justin Jefferson lehet a 6000 yardot legkevesebb meccsből elérő elkapó

Justin Jefferson eddigi karrierje során 396 elkapást és 5958 yardot regisztrált, szóval nagyon jó esély van arra, hogy a hétvégén a 49ers ellen meglesz neki a 400 elkapás és a 6000 yard. Ezzel pedig mindössze 62 meccsel a háta mögött egészen elit társaságba kerülne.

Elkapásokat tekintve nem lenne csúcstartó, ugyanis Odell Beckham 61-, míg Michael Thomas 56 meccs alatt érte el a 400 elkapást. Azonban yardokban beállítana egy nagyon régi rekordot. Ezt ugyanis épp 62 meccsel Lance Alworth tartja még 1967-ből. Alworth a San Diego Chargers játékosa volt az akkor még AFL-ben, és egy jóval kevésbé passzorientált érában sikerült mindössze 62 meccs alatt elérnie a 6000 yardos határt.

Jefferson az első fordulóban 4 elkapásból 59 yardot szerzett, ennyi elég is lenne a mérföldkövekhez. Persze a 49ers védelme erősebb a Giantsénél, de az elkapó már nyilatkozta is az első kör után, hogy Sam Darnoldnak meg kell tanulnia, amit Kirk Cousins is megtanult: nyugodtan dobja fel neki a labdát, mert még ha nem is tűnik úgy, hogy üresen van, ő bizony üresen van és lehúzza majd a labdát.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x