Connect with us

Hír

Két éve majdnem meghalt, most mégis kezdő lesz a Billsben Damar Hamlin

Damar Hamlin két éve majdnem életét vesztette a pályán, de végül nemcsak felgyógyult, hanem a karrierjét is folytathatta. Ugyanakkor a tavalyi éve nem volt különösebben eredményes, alig kapott szerepet a Bills védelmében. Idén viszont megváltozik a helyzet, ugyanis a főedző Sean McDermott megerősítette, hogy Hamlin kezdeni fog a Cardinals ellen.

Hamlin az elkapó Tee Higginst szerelte a Bills Bengals elleni alapszakaszmeccsén, amiből ugyan még felállt, de pár másodperccel később összeesett (ha valaki nagyon meg akarja nézni a videót, akkor itt megteheti). A mentősök tényleg nagyon hamar begurultak a pályára, próbálták újraéleszteni a safetyt, defibrillátort is bevetettek, ami szerencsése sikeres volt. A pulzusa visszatért, azonban nem tudott magától lélegezni, így intubálták és kritikus állapotban a közeli kórházba szállították. Az állapota ezt követően folyamatosan javult, kikerült a kórházból, a rehabilitáció során sem volt semmi probléma, így folytathatja a pályafutását.

A 26 éves játékos a Bills 6. köröse volt 2021-ben. Újoncként 50 snapje volt, majd 2022-ben a sérüléséig 845 snapen volt a pályán, de nem játszott túl jól. Tavaly is csak 17 játéknál kapott szerepet, így jár az elismerés azért, hogy képes volt visszaküzdeni magát a kezdőbe.

A Bills nem áll valami jól a poszton jelenleg, Hamlin mellett Taylor Rapp lesz a másik kezdő, mögöttük a veterán Mike Edwards és a harmadik körös újonc Cole Bishop vannak még rosteren.

Click to comment
3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x