Connect with us

Draft

Mock draft a szezon kezdete előtt

Az NCAA szezonból már egy fordulón túl vagyunk, de még a nagyok kezdése előtt talán érdemes lehet egyet vakon lövöldözni. Elsősorban a játékosok neveit érdemes továbbra is megtanulni, mert a sorrend merőben változni fog. Én most ebben a cikkben a tankathon.com sorrendjét használom.

Kiemelt kép: ESPN

1/1 Carolina Panthers
Mykel Williams
Edge, Georgia

Továbbra sincs egyértelmű 1/1-es a jövő évi drafton, és bár mind a három első körbe várt irányító stabilan kezdett, annyira nem vettek le a lábamról, hogy elgondolkodjak azon, hogy Bryce Youngot két év után lecseréljem a csapat helyében. A pass rusher class elég mélynek tűnik, ellenben a tetején még megfoghatatlan, hogy ki lehet az, aki igazán ki fog emelkedni. Ellenben az elmúlt 11 drafton csak QB vagy pass rusher kelt el elsőként, ha pedig a tackle-öket is kiveszem, akkor 1996-ig kellene visszamenni. Bármennyire is csábító az elkapó és corner felhozatal, nem gondolom hogy az első választás jogával elkelne bárki is. Mykel Williams padlója magas. Ő egy stabil választás lehet. Ráadásul a fizikai paraméterei is igen jók. Magas, jó erőben van és olyan hosszú kezei vannak, amin megakad az ember szeme. Egyelőre rá esik a voksom, de nagyon volatilis lehet a szezon mock szempontból.

1/2 New England Patriots
Will Campbell
OT, LSU

Az új franchise irányító elé kell egy potens támadófal is. Az idei drafton furcsa módon nem favorizálta a támadófalat a Patriots és az előszezonban láttuk is ennek a böjtjét. Campbell jó méretekkel megáldott játékos, akinek a bal oldalon sok tapasztalata van már most. A tavalyi évben nem engedett sacket, pedig Daniels vakoldalát védte, aki hajlamos volt kitáncolni a fal mögül. Az egyetlen már most érezhető negatívum, hogy a kezei kicsit rövidek. A Patriotsnak azonban instant segítség lenne.

1/3 Denver Broncos
Travis Hunter
WR/CB, Colorado

A jövő évi class legérdekesebb játékosa Travis Hunter, aki tavaly két poszton is játszott, ráadásul nem is keveset. És mind elkapóként, mind cornerként igazi playmaker, aki támadja a labdát és hihetetlen ösztönei vannak. Én azt gondoltam, hogy utolsó egyetemi szezonjára el kellene köteleznie magát valamelyik irányba, de ez az első hét után nem hogy nem történt meg, hanem minden eddiginél nagyobbat villantott. A nyár elején még azt gondoltam, hogy corner kellene hogy legyen, mert ide recruitolták és erre a posztra vannak meg a jobb ösztönei. Most már nem vagyok ebben biztos. Sőt ilyen labdakészséggel lehet az elkapó posztot kellene megcéloznia. A Broncosnál úgy kellenek a sztárok mint egy falat kenyér. Nem mellesleg CB-nek is jól jönne. És akkor még nem is említettük, hogy a Colorado játékosa.

1/4 New York Giants
Quinn Ewers
QB, Texas

Láttuk idén, hogy mennyire átalakult a liga gondolkodása a fiatal irányítókról. Egyelőre nem tűnik erősnek a jövő évi class, de azért az kizárt, hogy két-három QB végül ne végezzen az első körben. A kérdés az, hogy kik lesznek ezek. Ewers anno Caleb Williams előtt a korosztályának a legjobb recruitja volt. A definíciója jelenleg a boom or bust prospectnek. A Giantsnél Jones szerződéséből jövőre lehet először normális halott pénz mellett kilépni, így ha választhatnak az irányítókból, akkor meg is fogják tenni.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x