Connect with us

Hír

Nagy kimaradó a forduló legjobbjai között

Az NFL ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket (a mi díjazottjainkat megtaláljátok a lentebb linkelt cikkben).

Második olvasás #2 – Régi Lions, régi Saints és számtalan meglepetés

AFC

Az AFC legjobb támadója ismét egy futó, mégpedig a Billses James Cook lett, aki 78 yardot szerzett a földön 7 yardos átlaggal, illetve összesen három TD-t tett be a közösbe. A legjobb védőnek Maxx Crosbyt, a Raiders edge rusherét választották, aki a Ravens ellen hat tackle-t, négy negatív yardos szerelést, két sacket és egy leütött passzt jegyzett. A forduló speciális egység játékosa pedig a Texans rúgó Ka’imi Fairbairn lett, aki négyből négy mezőnygólt értékesített, illetve volt egy sikeres extrája is.

NFC

Az NFC-ben is dupláztak a futók, ugyanis Saquon Barkley után most Alvin Kamarát választották a forduló legjobbjának. A támadó 180 total yardot, illetve három futott- és egy elkapott TD-t szerzett a Cowboys ellen. A legjobb védő nem a 4,5 sacket szerzet Aidan Hutchinson lett (az NFL csak győztes csapatból választ), hanem a Falcons safety Jessie Bates, akinek 12 tackle mellett volt két leütött passza, egy negatív yardos szerelése és egy mérkőzést lezáró interceptionje az Eagles ellen. A forduló speciális egység játékosának pedig a Commanders rúgóját, Austin Seibertöt választották, aki mind a hét mezőnygólját belőtte a Giants ellen (ő szerezte a csapata minden pontját).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x