Connect with us

Hír

Sérültlistára került Christian McCaffrey

Múlt héten ilyenkor még úgy tűnt, hogy Christian McCaffrey játszani fog a Jets elleni hétfő esti rangadón, azonban a mérkőzés előtt jött a hír, hogy nem tudja vállalni a játékot. Akkor már sejteni lehetett, hogy komolyabb a sérülése, mint azt gondoltuk, vagy mint amit a 49ers sejtetett, azonban lehet még annál is nagyobb a gond.

Update: a csapat azóta már IR-re is tette a futót.

Az már biztos, hogy CMC nem fog játszani most vasárnap a Vikings ellen a vádli/Achilles sérülése miatt, azonban Kyle Shanahan elmondta, hogy fontolgatják, hogy sérültlistára tegyék a sztárfutót, ugyanis tegnap volt a legrosszabb edzése fájdalmat tekintve. Ha ezt a döntést meghozzák a mai napon, akkor a holnapival együtt minimum négy meccset kell kihagynia a szabályok értelmében.

Olyan szempontból egyébként okos ötlet a 49ersnek óvatosnak lennie sztárjátékosával, hogy most még nem olyan fontos, hogy játsszon, inkább legyen majd egészséges a szezon végére és még inkább a rájátszásra. Jordan Mason elég jól helyettesítette, legalábbis a földön mindenképp, de azért az is biztos, hogy passzjátékban és sokoldalúságban, formációk variálásában kicsit szűkülne a playbook CMC távollétében.

McCaffrey sérülésével kapcsolatos hír még, hogy az NFL megejtette a vizsgálatát és úgy találta, hogy nem fogja megbüntetni a csapatot a sérülés kezelése és az információk visszatartása miatt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x