Connect with us

Hír

Veszélyben Russell Wilson hétvégi játéka

A Steelers nemrég kinevezte kezdő irányítónak Russell Wilsont, azonban elképzelhető, hogy a veterán QB mégsem tud pályára lépni a Falcons elleni nyitófordulóban. Ugyanis kiújult az edzőtábor elején összeszedett vádlisérülése, így csütörtökön csak limitáltan edzett és további vizsgálatok várnak rá – jelentette be Mike Tomlin főedző.

A Steelersnek majd csak ma este kell leadnia a hivatalos sérülésjelentését, szóval egyelőre még nem tudjuk, hogy pályára tud-e lépni az irányító. Ha tippelnünk kellene, akkor kérdőjeles besorolást fog kapni Wilson, és nem leszünk okosabbak ezzel sem, így vélhetően majd csak a mérkőzéshez közeledve derül ki, hogy ki fog kezdeni a Falcons ellen.

Mindenesetre ha tud is játszani Wilson, akkor is limitált lesz, nem lesz igazán mobilis, ami elég fontos az ő játékában. Így lehet jobban járna a csapat Justin Fieldsszel, hiszen nagy különbség a nyár során sem volt köztük, ez pedig elbillentheti a fiatalabb QB irányába a kérdést. Ez persze még nem jelenti azt, hogy így is döntenek a csapatnál, jelenleg még azt valószínűsíthetjük, hogy Wilson fog kezdeni.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-09-06 10:57

Russ jó a zsebben, megoldja simán fél lábbal is.

Kopi3.14
Reply to  Fetyke
2024-09-06 16:28

Azt mondod, szétszedi fal mögé dobott rövid passzokkal?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x