Connect with us

Minden ami NFL

5+1 csapat, amely cserélhet Davante Adamsért

Több mint egy évnyi spekulációk hada után a Las Vegas Raiders végre tényleg el fogja cserélni Davante Adamst. Az elkapó is cserét kért és a csapat is elkezdett már partnereket keresni, szóval már csak idő kérdése a válás – akár már ma is megtörténhet, de lehet várni kell még egy kicsit. De még mielőtt ez megtörténne, most megnézzük, ki cserélhet a liga egyik legjobb elkapójáért. 

Hogy jutottunk el idáig?

Adamst 2014-ben a második körben draftolta a Packers, ahol a liga legjobb elkapójává nőtte ki magát Aaron Rodgers oldalán. Háromszor lett első csapatos All-Pro és hatszor Pro Bowler, eddigi karrierje során 10.990 yardot és 96 touchdownt szerzett az alapszakaszban. Híres a rendkívül kifinomult release-eiről (ahogy elindul a line of scrimmage-ről és megveri a vele szemben felálló cornerbacket), bármikor bárkitől el tud szakadni és vaj kezeivel minden labdát megszelídít.

Aztán Green Bayben megromlott a felek kapcsolata, nem akartak időben hosszabbítani Adamsszel, aki így kicsit berágott és mikor már végül megtartották volna, ő már menni szeretett volna. Így végül 2022 tavaszán egy első- és egy második körös pickért elcserélték a Raidershöz. Furcsa volt, hogy a nem épp kontender Raiders lett a célállomás, de Adams itt együtt játszhatott egyetemi csapattársával, egyik legjobb cimborájával, Derek Carral.

Carrt azonban egy év után menesztették a csapattól, így igazából azóta élnek a spekulációk és a pletykák arról, hogy hol köthet ki Adams, mikor és hová fogják elcserélni. Már tavaly sem voltunk messze egy trade-től, hiszen Adams rendkívül elégedetlen volt az akkori felállással és Josh McDanielsszel, a Receiver című Netflix sorozat is bepillantást engedett a kulisszák mögé, ahol az elkapó egyáltalán nem palástolta frusztráltságát. Végül McDanielst kirúgták, a helyére kinevezték Antonio Pierce-t, akivel a vibe-ok teljesen megváltoztak és Adamsnek megint kedve lett a csapatban focizni.

A szezon végén a játékosok – többek közt Adams is –, kiálltak Pierce mellett, így ő maradt a főedző. Idén 1-2-es mérleggel kezdtek, a harmadik forduló után pedig Pierce beszólt a játékosoknak, hogy többen is “üzleti döntéseket” hoztak a Panthers elleni vereség alkalmával. Ezután csütörtökön Adams megsérült az edzésen, meghúzta a combhajlítóját. Legalábbis állítólag, ugyanis vannak olyan pletykák, hogy tudna játszani, ha akarna, de megromlott a viszony a felek közt.

Szóval már ekkor felhevültek a trade spekulációk, amik tovább erősödtek, amikor Antonio Pierce a Browns elleni győzelem után lájkolt egy Instagram-posztot, amiben arra utaltak, hogy Adams lejátszotta utolsó mérkőzését ezüst-feketében. Innen gyorsan eszkalálódott a dolog, hiszen Adams egy podcastben elmondta, hogy a főedző azóta nem beszélt vele, nem beszélték meg ezt a történetet. Adams megnyilvánulásából is látszott, hogy nem lenne ellenére egy csere.

És akkor tegnap este előbb az derült ki, hogy a Raiders már körbetelefonálgatott, hogy kit érdekelne Adams, majd az, hogy az elkapó cserét kért a csapattól, majd az is, hogy a vegasiak egy második körös picket és valami aprót szeretnének a játékos jogaiért cserébe. Szóval itt tartunk most, a kérdés már leginkább az, hogy hová cserélhetik el Adamst. Nézzük a jelölteket.

Ki cserélhet Adamsért?

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x