Connect with us

Hír

A Saints nem tud leállni, hosszabbított Alvin Kamarával

A Saints nem bír beletörődni a helyzetébe és belekezdeni egy újjáépítésbe. Gyakorlatilag egyetlen egy játékosuk volt, akinek elcserélésével (vagy kivágásával) nagyobb összeget spórolhattak volna jövőre, de ők inkább hosszabbítottak vele. Ő nem más, mint a 29 éves futó Alvin Kamara, akivel egy új, két éves $24,5 milliós szerződést írattak alá.

Kamarának egy évre szólt még a szerződése $25 millióról, amit már a szerződés aláírásakor mindenki tudott, hogy nem fognak kifizetni (nem túl jó munka az ügynökétől, ki is rúgta később a játékos). Ezt most törölték és a helyére került a két évre szóló $24,5 milliós kontraktus, amiből gyakorlatilag $22 millió garantált a hírek szerint.

Sapka szempontból jövőre így is spórol körülbelül $18 milliót a Saints, de közben a későbbiekben így is terheket ró a gárdára, aminek bele kéne kezdenie egy újjáépítésbe és inkább elcserélni az idősödő sztárjátékosát. A New Orleans-iak ezzel a spórolással is körülbelül 62 millióval lépik át a 2025-ös fizetési plafont, és Kamarán kívül nem nagyon lehet nagyobb összeget spórolni kivágásokkal, csak újabb és újabb átalakításokkal.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
2024-10-23 11:47

Cseréhez mennyivel lenne jobb az új szerződés? Kamara gyakorlatilag védett két évre, az új csapat nem fenyegeti holdout veszély.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x