Connect with us

Hír

Nem komoly Jayden Daniels sérülése, de nem biztos, hogy játszhat a héten

Az 1/2-es újonc Jayden Daniels egészen kiváló játékkal mutatkozott be a profik közt, azonban a Panthers elleni találkozó elején összeszedett egy sérülést és nem is tudott visszatérni a pályára. Dan Quinn főedző elmondta, hogy a bordája sérült meg az irányítónak, és hogy hétről hétre vizsgálják felül az állapotát, ami elsőre nem hangzik olyan jól, de közben azt is hozzátette, hogy reményeik szerint pályára léphet a hétvégén.

Daniels 75,6 százalékos pontossággal (liga legjobbja) dobált eddig 1410 yardot és 6 TD-t két interception társaságában, illetve futott is 372 yardot és négy hatpontost. Berobbant a profik közé és az MVP-versenyben is dobogós lenne a szezon ezen pontján. A helyére Marcus Mariota állt be és ő is jól teljesített a Panthers nagyon gyenge védelme ellen.

Most hétvégén jóval nehezebb feladatuk lesz, ugyanis a Bears kiváló védelmével kell farkasszemet nézniük. Jelen pillanatban viszont kérdéses, hogy láthatjuk-e egymás ellen az 1/1-es Caleb Williamst és az 1/2-es Jayden Danielst, avagy Williams ellenfele a korábbi 1/2-es Mariota lesz.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x