Connect with us

Hír

Nick Chubb visszatér, Ricky Pearsall bemutatkozik, sok sérültje van a Texansnak

A Browns szurkolók nagyon jó híreket kaptak, ugyanis visszatér a csapat sztárfutója, Nick Chubb, aki tavaly a második fordulóban horrorsérülést szenvedett. Kérdőjeles besorolást kapott hivatalosan, de a főedző Kevin Stefanski úgy nyilatkozott, hogy játszani fog a running back a Bengals ellen. Chubb nagyon érzelmes cikket írt a héten a Players’ Tribune-re, nagyon várja már, hogy bizonyíthasson.


Cooper Kupp is kérdőjeles besorolást kapott, így van esély az ő visszatérésére is a Rams kezdőjébe. Sean McVay nem árulta el, hogy be fogja-e vetni sztárelkapóját, szóval egyelőre még nem tudjuk, hogy számolhatunk-e vele, ez minden bizonnyal csak holnap derül ki.


A 49ersben bemutatkozhat az első körös újonc elkapó, Ricky Pearsall, aki az első hat fordulót kihagyta, miután a nyár végén meglőtték, miután megpróbálták kirabolni. Ezzel együtt viszont kihagyja a Chiefs elleni találkozót Jauan Jennings, akinek 404 yardja és 3 TD-je volt már idén. Szintén 49ersszel kapcsolatos hír, hogy már a harmadik rúgójukat fogják elhasználni, hiszen Jake Moody után Matthew Wright is megsérült, így Anders Carlson fog rúgni a csapatban, ami nem hangzik valami jól.


A Texansnál van rossz hír bőven, ugyanis a védelemből négy kezdő játékos sem lesz bevethető a Packers elleni rangadón. A két kezdő linebacker Azeez Al-Shaair és Henry To’oTo’o is kihagyni kényszerül a mérkőzést, ahogy a kiváló újonc cornerback Kamari Lassiter és a veterán safety Jimmie Ward is.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x