Connect with us

Hír

Sérültlistára került az Eagles kiváló left tackle-je

Azt tudtuk, hogy pár hét kihagyás vár az Eagles kiváló left tackle-jére, Jordan Mailatára, azonban eddig Nick Sirianni főedző csak pár hetes sérülésként hivatkozott rá. Most azonban IR-re tette a támadófalembert a csapat, azaz minimum négy mérkőzést ki kell majd ülnie a Browns ellen összeszedett combhajlító-sérülése miatt.

Mailata a csapat hetedik körös választottja volt 2018-ban, és ezt megelőzően egyetlen futballmeccsen sem szerepelt. Ausztráliában rögbijátékos volt, és az Eagles nevelt belőle profi focistát. Nem is akármilyet, a liga legjobbjai közé verekedte be magát left tackle poszton, ahol már 62 kezdő meccset tudhat magáénak.

A helyére Fred Johnson fog beállni, aki idén már Lane Johnson helyére is beállt a túloldalon, de nem teljesített valami jól. Kevesebb mint feleannyi snapen több mint kétszerannyi nyomást engedett mint Mailata. Ráadásul elég komoly ellenfelekkel kell szembenéznie a következő hetekben, hiszen Brian Burns (Giants), Trey Hendrickson (Bengals), Josh Hines-Allen (Jaguars) és Micah Parsons (Cowboys) érkezik a menetrend szerint.

Ha esetleg rosszul teljesítene, akkor kitehetik a helyére Mekhi Bectont, aki jelenleg jobb guard poszton kezdő, de eredetileg tackle volt a Jetsben, és akkor az ő helyére Tyler Steen állhatna be.

Annyi jó hír az Eagles szurkolók számára, hogy a tight end Dallas Goedert nem került IR-re, így rá maximum három hét kihagyás vár valószínűleg (ő is a Browns ellen sérült meg).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x