Connect with us

Hír

DeSean Jackson posztjára fog betanulni az Eagles elsőkörös elkapója

Az Eagles az első körben draftolta Jalen Reagort, a szélvészgyors elkapót, aki így kapott maga mellé egy tökéletes mentort DeSean Jackson személyében. A két játékos elég hasonló skill settel rendelkezik, az Eagles terve pedig az, hogy a fiatal játékos a poszt minden csínját-bínját eltanulja a veterántól. Doug Pederson főedző beszélt arról a CBS-nek, hogy mit terveznek pontosan Reagorral.

“Egy pozíciót fog megtanulni és tanulni fog DeSean Jacksontól. Mindent meg fog tanulni, amit csak lehet. Nyilvánvalóan a playbook széleskörű és még meg kell látnunk, mennyit tudott magába szívni a holtszezon alatt, és amikor majd látjuk a potenciálját és a fejlődését, akkor használhatjuk több poszton is. Egyelőre egy poszton tartjuk, aztán majd onnan fejlődünk tovább.”

Reagor tehát a Z elkapó posztján fog minden bizonnyal gyakorolni, de ha DJax egészséges, akkor a fiatal srác csak a partvonalról nézi majd a játékok nagy részét – tegyük hozzá, hogy a 33 éves játékos elég sok sérüléssel bajlódott az utóbbi időben. Reagortól sok minden nem várható az első évében, főleg hogy nem is lesz majd kezdő alapesetben, illetve egyébként sem szoktak tündökölni újonc évükben a WR-ek, átlagban az 500 yardos határt sem szokták átlépni. Viszont ha tényleg mindent eltanul Jacksontól, akkor szép karrier is állhat előtte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!