Connect with us

Hír

Dwayne Haskins lesz a Washington kezdője

Alex Smith csodával határos visszatérése ellenére jött a papírforma, vagyis a Washington Football Team kezdő irányítója a másodéves Dwayne Haskins lesz, jelentette be Ron Rivera (via NBCSportsWashington.com). Ezzel természetesen nem dőlt el semmi hosszú távon, Smith továbbra is opciót jelenthet a továbbiakban, de az első héten Haskins vezeti ki a támadókat a pályára.

A fiatal irányító tavaly 1/15-ös volt, újoncként pedig elég csalódáskeltő játékot nyújtott. Mellette szól ugyanakkor, hogy épp egy szétesőben lévő csapat pocsék támadósorában kellett helytállnia, bár a hét meccsen (2-5-ös győzelmi mutató) mutatott 7/7 TD-INT arány és 58,6 százalékos pontosság így sem néz ki jól.

Idén sem javult sokat a környezet Haskins körül, csak két újonc érkezett a skill playerek közé, egy második körös futó (Antonio Gibson) és egy negyedik körös elkapó (Antonio Gandy-Golden), így továbbra is egyedül Terry McLaurin számít igazán jó fegyvernek az offense-ben. Nem sikerült tehát egyelőre támadósort építeni Haskins köré, meglátjuk mire megy ezzel a kerettel 2020-ban. A fogadóirodák nem sok jót jósolnak, akár olyan helyzetben is lehet a csapat tavasszal, hogy új irányítót draftolhat egy magas pickkel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!