Connect with us

Hír

A Titans első körös falembere nem a legélesebb kés a fiókban

A pandémia alatti és első profi holtszezonban való viselkedést nem Isaiah Wilsonról, a Titans első körös újoncáról fogják mintázni, az egyszer biztos.

A legújabb sztori vele kapcsolatba, hogy pénteken letartóztatták ittas vezetés miatt, írja az atozsportsnashville.com. Ez önmagában sem okos dolog, pláne, hogy Wilson jelenleg a COVID-IR listán van, tehát vagy ő maga kapta el a koronavírust, vagy közeli kontaktban volt olyannal, aki pozitív tesztet produkált, tehát házi karanténba kellett vonulnia. Láthatóan ezt nem tartotta be, ráadásul még ivott is emellé és úgy tartóztatták le.

Wilson egyébként már másodszor van idén a COVID-IR listán és augusztusban elment egy bulira is a Tennessee State egyetemen, ahol komoly látogató-mentes szabályt vezettek be, így tehát újra meggyűlt a baja a rend őreivel, de végül egy figyelmeztetéssel elengedték. Ez az eset egyébként az NFL COVID-protokolljának megszégésének minősül, káros magatartás miatt pedig a Titans így elveheti a szerződésében foglalt maradék garantált tartalmakat (tehát az aláírási bónuszon kívül konkrétan mindent).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!