Connect with us

HĂ­r

Michael Thomas több hĂ©tre kidƑlt

Michael Thomas bokĂĄja megsĂ©rĂŒlt a Bucs elleni nyitĂłmeccsen, de az elsƑ hĂ­rek nem volt komoly a dolog Ă©s mĂĄr a következƑ fordulĂłban jĂĄtszhatott volna. Most viszont azt Ă­rja Tom Pelissero, hogy sĂșlyosabb a helyzet Ă©s több hĂ©t kihagyĂĄs vĂĄr rĂĄ. Az ilyen bokasĂ©rĂŒlĂ©sek sok esetben 6-8 hetes felĂ©pĂŒlĂ©si idƑt is jelenthetnek, Ă­gy nem lenne meglepƑ, ha Thomas IR-re kerĂŒlne, de ismerve a hozzĂĄĂĄllĂĄsĂĄt, mielƑbb szeretne visszatĂ©rni Ă©s mĂ©g nem 100%-os ĂĄllapotban is jĂĄtszani.

A korĂĄbbi mĂĄsodik körös elkapĂł az elmĂșlt nĂ©gy szezon alatt 5 512 yardot Ă©s 32 TD-t szerzett, tavaly rĂĄadĂĄsul a 149 elkapĂĄsĂĄval rekordot is döntött. Jelenleg alsĂł hangon a liga hĂĄrom legjobb elkapĂłjĂĄnak egyike, a kiesĂ©se tehĂĄt nagyon Ă©rzĂ©keny vesztesĂ©g a csapat szĂĄmĂĄra.

A helyĂ©n Tre’Quan Smith jĂĄtszhat, ami ĂłriĂĄsi minƑsĂ©gbeli visszaesĂ©st jelent, a korĂĄbbi harmadik körös elkapĂł 661 yardot szerzett eddig karrierje sorĂĄn. Drew Breesnek viszont Ă­gy sem kell nagyon panaszkodnia, Emmanuel Sanders, Alvin Kamara Ă©s Jared Cook jĂłvoltĂĄbĂłl Ă­gy is maradt minƑsĂ©gi cĂ©lpontja.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!