Connect with us

Hír

A Patriots szinte bárkit hajlandó eladni

Albert Breer információi szerint a New England Patriots majdnem mindenki kapcsán hajlandó meghallgatni ajánlatokat a jövő keddi trade határidő előtt. Ez önmagában persze még semmit sem jelent, hiszen mindenképp jó taktika, ha nem csapod rá valakire azonnal a kagylót, hiszen bármikor jöhet valami őrült ajánlat (bár O’Brien menesztésével csökkentek az esélyek). Az üzenete viszont érdekes lehet, felhívás lehet keringőre.

A legnagyobb név nyilvánvalóan Stephon Gilmore lehet. A csapat már a draft előtt és nyáron is tárgyalt más franchise-okkal az Év Védőjének elcseréléséről, így újra előjöhetnek ezek a beszélgetések. A Patriots a nyáron aztán átalakította a cornerback szerződését és áthozott $4,5 milliót erre az évre a későbbi évekből, ezt pedig sokan úgy értelmezték, hogy ez lehet az utolsó éve New Englandben. Egy Buffalo elleni hétvégi vereség pedig felgyorsíthatja a távozását.

Érdekes egybeesés, hogy Gilmore árulja az otthonát, az ajánlattételi határidő pedig a keddi trade deadline után egy órával esedékes.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!