Connect with us

Hír

Amikor felépül, Andy Dalton lesz a Cowboys kezdője

Andy Daltont úgy hozták Dallasba, hogy a liga egyik legjobb csereirányítója lehet Prescott mögött. Nos, a legrosszabb forgatókönyv bekövetkezett, Prescott megsérült, így Daltonnak ténylegesen pályára is kellett lépnie. Azonban ő előbb agyrázkódást szenvedett egy aljas ütés következtében, majd COVID-IR-re is került, így előbb Ben DiNucci, majd Garrett Gilbert kezdett a Cowboysban. Előbbi pocsék volt, utóbbival viszont életjeleket mutatott az offense a bivalyerős Steelers ellen, így többekben felmerült a kérdés, vajon kiütheti-e Daltont a nyeregből.

A Cowboysnál gyorsan lelőtték az efféle spekulációkat, Stephen Jones és Mike McCarthy is megerősítette, hogy amint felépül, Dalton lesz a kezdő. Ehhez persze előbb át kell mennie az agyrázkódás- és a covid-protokollokon is, azonban a Dallas most bye weeken van, így másfél hete van erre, ami elsőre bőven elegendő időnek tűnik. Ez tehát azt jelenti, hogy a 11. fordulóban a Vikings ellen jó eséllyel ismét Dalton vezetheti ki a Cowboyst a gyepre.

A Cowboys jelenleg 2-7-tel áll és az 1/3-as pick birtokosa, azonban ha a Washington kikap a Lionstől vasárnap, akkor a sorsoláserősség tiebreakernek köszönhetően a 4. helyre lépne a dallasi gárda a draftsorrendben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!