Connect with us

Hír

Megsérült McCaffrey, Okwuegbunam és Calais Campbell is, újra elvesztette rúgóját a Jaguars

A Panthers futója, Christian McCaffrey kisebb vállsérülést szedett össze a Chiefs ellen, így a hétvégi Buccaneers elleni mérkőzésen való részvétele erősen kérdésessé vált, írja Ian Rapoport. Nem hosszútávú problémáról van szó, de jelenleg napi szinten kezelik a történetet a Panthersnél, biztosabbat nem tudnak mondani. A liga legjobban fizetett futójának idén nincs szerencséje a sérülésekkel, hiszen hat meccset kellett kihagynia. A helyét ismét Mike Davis veheti át, amennyiben valóban ki kell ülnie a csoportrangadót.


Calais Campbellnek már komolyabb a vádlisérülése, amit a Colts ellen szedett össze vasárnap, Ian Rapoport információi szerint több hét kihagyás vár rá – a tesztek ma mondhatnak valami biztosabbat. A Ravens kiváló védőfalembere csak négy snapet volt fenn a pályán a hétvégén, a szezonban négy sacknél jár.


A Broncos negyedik körös újonc tight endjének, Albert Okwuegbunamnak még súlyosabb a sérülése, ugyanis Mike Klis információi szerint elszakadt a térdszalagja, így ki kell hagynia a szezon hátralevő részét. Drew Lock korábbi egyetemi csapattársa 11 elkapást, 121 yardot és egy TD-t szerzett négy meccsen idén. A Broncosnál ő már a negyedik tight end, aki IR-re került (Jake Butt, Andrew Beck, Austin Fort), így csak Noah Fant és Nick Vannett maradt az aktív keretben.


A Jaguars rúgóira rájár a rúd idén. Öt kickert is elfogyasztottak ebben a szezonban, és most újra váltani kényszerülnek. Az eredeti kezdő Josh Lambónak ugyanis újra IR-re kell kerülnie, miután ismét megsérült a farizma a Texans ellen. Már a szezon elején is emiatt került sérültlistára, ráadásul most komolyabb a baj, mint korábban, így megint IR-re fog kerülni, ami a szabályok értelmében azt jelenti, hogy idén már nem is térhet vissza. Lambo 5/5 volt mezőnygóloknál és 8/10 extra pontoknál ebben a szezonban. A gyakorlócsapatban ott van Jon Brown, aki idén életében először rúghatott tétmeccsen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!