Connect with us

Hír

Taysom Hill: Örülök az eredménynek, B/B+-t adnék magamnak

Sean Payton meghúzta a váratlant és Taysom Hillt tette be a csapat kezdőjébe Jameis Winston helyett. A lépés bejött, legalábbis sikerült legyőzni a nem túl acélos Falconst. Túlzás lenne azt állítani, hogy Hill megváltotta a világot, de ő úgy érzi, hogy kifejezetten korrekt teljesítményt nyújtott.

“Rengeteg időt töltöttem Drew Brees-zel, sokat segített a felkészülésben. A legjobb tanácsa az volt, hogy legyek türelmes, ne erőltessem a dolgokat. Nem láttam még a felvételeket, így nehezen tudnám osztályozni magam. Csalódott vagyok a fumble-öm miatt, így emiatt B/B+ osztályzatot adnék magamnak”

– mondta a mérkőzés után a PFT-nek.

“Természetesen volt pár drive, amikor nem éltünk a lehetőségeinkkel, ami csalódást keltő, de összességében nem aggódtam miattuk. Úgy éreztem, hogy végül megoldjuk a problémákat. Voltak jó játékaink, illetve volt pár dobásom, ami eléggé rosszul sikerült, de szerintem ezek a hibák könnyen kiküszöbölhetők.”

Hill a meccset 18 jó passzal fejezte be 23 kísérletből, 233 yardot passzolt TD vagy INT nélkül – jól megértette magát Michael Thomassal, akinek kilenc passzt osztott ki 104 yardért. Emellett volt 10 futásból 51 yardja és két TD-je, mind a kettő a legtöbb volt a csapaton belül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!