Connect with us

Hír

A Bearsnél ismét előkerült az irányítókérdés, visszatér Trubisky?

A Bears nem áll jól. Aktuális formát tekintve sem és irányítófronton sem. Mitch Trubisky és Nick Foles is sérüléssel bajlódik, előbbi az előző pár meccsen inaktív is volt, utóbbi pedig legutóbb szedett össze egy csípősérülést a Vikings ellen. A csapat most bye weeken volt, így az irányítóknak volt ideje regenerálódni, az edzőknek pedig kitalálni, ki legyen a kezdő most vasárnap a Packers ellen.

Nem egyértelmű ugyanis a helyzet, hiszen a Trubisky helyére beálló Foles sem nyújtott jobb teljesítményt. Matt Nagy tegnap azt mondta, hogy egyelőre nem tudja, ki fog kezdeni, még meg kell látniuk, melyikük hogy áll az egészségével. Nyilván, ha egyikük egészséges, másik nem, akkor nincs semmiféle kérdés, azonban Nagy nem zárta ki, hogy újra Trubisky lesz a kezdője, ha egyikük sem sérült. Az már aggasztó lehet Foles számára, hogy a főedző nem köteleződött el mellette, ugyanis ha egy HC nem nevezi ki az irányítóját, akkor az általában azt jelenti, hogy cserére készül.

A Bears támadósorát nagyon rossz nézni idén, jelenleg a második legrosszabbak szerzett yardokban és szerzett pontokban is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!