Connect with us

Hír

Burrow sérülése súlyosabb, mint várták

Azt már tegnap tudtuk, hogy Joe Burrow szezonja véget ért a Washington elleni térdsérülésének köszönhetően, erről ő maga is tweetelt. Adam Schefter információi szerint azonban nem egyszerű ACL-szakadásról van szó, hanem az MCL-je is elszakadt és “egyéb strukturális problémák” is felvetődtek a térdében.

Egy ACL-szakadásból 6-8 hónap alatt lehet felépülni, azonban Burrow esetében komolyabb a probléma, így hosszabb rehabilitáció várható. Pontos felépülési időt nem tudunk egyelőre, a helyzetet viszont leginkább Wentz 2017-es sérüléséhez lehet hasonlítani. Ő a 14. fordulóban sérült meg és a következő idény harmadik hetében léphetett legközelebb pályára. Burrow ugyebár a 11. héten esett ki, így nagyjából pont a 2021-es szezon kezdetén lehet ismét bevethető. Az biztos, hogy az edzőtábor előtt nem fog tudni csatlakozni a csapathoz a pályán, de az sem lenne meglepő, ha a training camp nagy részét ki kellene hagynia.

A Bengals szezonja nem sikerült túl jól, de az 1/1-es Burrow nagyon is biztató volt. A csapatnál most Ryan Finley és Brandon Allen veszi át a stafétát, és meglepő lenne, ha tudnának még meccset nyerni idén – ez pedig azt jelentené, hogy az 1/3-as pick birtokasként várhatnák a 2021-es NFL Draftot. Itt pedig az elsődleges cél a támadófal megerősítése lehet, mondjuk a korszakos tehetség Penei Sewellel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!