Connect with us

Hír

Kapcsolaton belüli erőszak miatt tartóztatták le a Seahawks falemberét

A Seahawks hamarosan szabadügynökké váló támadófalemberét, Chad Wheelert letartóztatták kapcsolaton belüli erőszak miatt – írja az ESPN. Azóta 400 ezer dolláros óvadék ellenében elengedték, de kapott egy GPS-követős perecet a bokájára.

Az áldozat elmondása szerint hat hónapja jártak Wheelerrel, aki bipoláris zavarral küzd és nem szedte a gyógyszereit az utóbbi időben. Állítólag semmilyen előzmény nélkül egyszer csak bekattant és azt mondta a barátnőjének, hogy hajoljon meg előtte. Aztán a nyakánál fogva megragadta, az ágyra lökte és fojtogatni kezdte, amitől elvesztette az eszméletét. Mikor ezt visszanyerte, akkor a játékos ismét fojtogatta és a kezét is kitekerte, hogy ne tudjon ellenkezni.

Mikor másodjára is visszanyerte az eszméletét, Wheeler visszajött a szobába és csak annyit mondott meglepetten, hogy “Ó, még életben vagy.” A nő berohant a fürdőbe, magára zárta az ajtót és akkor hívta a 911-et.

Wheeler korlátozott jogú szabadügynök lett volna, de a Seahawks a tegnapi nap során kivágta (márciusig egyébként is lejárt volna a szerződése). A liga vizsgálja az ügyet, könnyen eltiltás lehet a dologból.

A játékos tegnap Twitteren kért bocsánatot a tettéért, szégyelli magát, otthagyja a focit és megpróbál segítséget találni a problémáira.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!