Connect with us

Hír

A szimpatikus Joey Bosa

Joey Bosáról mindenki úgy beszél, mint a jövő nagy tehetsége és sztárja, aki nem csak méreteiben, de a Combine-on mutatott teljesítményét tekintve is nagyon hasonlít a jelenlegi NFL egyik legközkedveltebb alakjára, J.J. Wattra.

 

Egy különbség azonban már most körvonalazódni látszik a két kiváló defensive end között mégpedig abban, ahogyan a közösségi médiát kezelik. Watt mindenkivel rendkívül barátságos, egyszer-egyszer persze odaszúr a recruit-értékelő oldalaknak, hogyan is sikerült kihozni azt, hogy ő csak két csillagos tehetség.

 

Joey Bosa azonban más, de ezt a generációk közti különbséggel alig lehet magyarázni. Sokkal inkább azzal, hogy viszonylag rutintalanul kezeli még a médiát, hiszen magánemberként kevésbé számít, hogy mit csinálsz a twitteren. Ellenben ha potenciális NFL sztár vagy, akkor nem árt odafigyelni a részletekre. Bosának ez kevésbé sikerült.

 

Történt ugyanis, hogy a Combine alatt rengeteg twitter felhasználó azzal szórakozott, hogy Bosa korábbi tweetjei közül szemezgetett, majd a legarcpirítóbbakat retweetelték, egyenesen a játékosnak címezve. Erre eléggé berágott Bosa, aki nem épp a legkorrektebben reagálta le az eseményeket. Ezt először egy rántott hússal és egy pohár Titanic-koktéllal fejezte ki.

bosa3

 

Majd ezt követően nekiállt barátkozni a “rajongóival”. Nem sokkal a történtek után persze, azonnal törölte az összes tweetjét, de szerencsére a College Spun is megőrizett néhányat az utókor számára.

 

Screen-Shot-2016-02-29-at-10.45.58-PM

 

1. Azt hiszem találtam egy csoportot, akik azzal töltik a napjukat, hogy az én 5 évvel korábbi tweetjeim között kutakodnak, lol

 

2. Ennyire szar a ti életetek, hogy a sikeres emberek lehúzása teszi élvezetessé?

 

3. Én visszavonulok majd 35 évesen, de te még akkor is azért fogsz küzdeni, hogy vissza tudd fizetni a tandíjad.

 

Mindenesetre nem épp a legzökkenőmentesebb módon sikerült bedurrantania profi karrierjének ezen szegmensét.

 

 

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bg
bg
2016-03-02 09:35

totál érthető, nem azért fizetik őket, hogy jófejek legyenek _mindenkivel_

renningan
renningan
Reply to  bg
2016-03-02 09:39

Egyszerűen ignorálhatta volna őket. Bár szerintem sem vészes a dolog, de ennél elegánsabban is megoldhatta volna.

bg
bg
Reply to  renningan
2016-03-02 12:57

persze, nem is azt mondom, hogy ezt így kell, lehetett volna sokkal elegánsabb, de sosem értettem miért annyira fontos és negatív dolog, ha egy játékos nem annyira jó fej minden helyzetben (ilyen eset volt pl szerintem newton az sb után).

szemhokinsz
szemhokinsz
Reply to  bg
2016-03-02 21:35

én azt nem hasonlítanám ide , egész évben ment a szekér és nagy volt az orcája, ennek tükrében negatív ahogy viselte a vereséget
a Bosa más tészta gondolom a majdani lóvéján is meglátszik mennyire esik vissza a drafton ,márpedig akkor talán elvárható némi-nemű gondolkodás mielőtt égeti magát a twitteren

Polgabor
Polgabor
2016-03-02 17:03

szerintem két lehetőség van:
1. idióta, mert nem igaz, hogy a draft napjáig nem tud odafigyelni, hogy normálisan nyilatkozzon
2. okos; mert arra játszik, hogy lejjebb csússzon a drafton (mondjuk ez kevesebb pénzzel jár)
Egyébként szvsz vicc, hogy ezek a nyilatkozatok tényleg számítanak a draft során….remélem csúszik 1/9-ig

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x