Connect with us

Hír

A Patriots újonca az egész évet kihagyhatja

A Patriots az ötödik körben draftolta a linebacker Cameron McGrone-t, azonban a bemutatkozására könnyen lehet, hogy 2022-ig várni kell. A Michigan egyetemen november közepén elszakadt a térdszalagja, ami még egyáltalán nem jelenti, hogy ki kell ülnie első évét, azonban Bill Belichick úgy készül, hogy idén nem használhatja új szerzeményét.

“Nem igazán tudjuk, hogy mit várhatunk az elérhetősége kapcsán, de egyértelműen fel vagyunk rá készülve, hogy idén nem áll majd rendelkezésünkre. Fel fog épülni és jó játékos lesz belőle, csak még nem tudjuk, hogy mikor.”

– mondta a főedző az ESPN-nek.

McGrone egy alulméretezett, de atletikus linebacker kiváló ösztönökkel, akinek már korábban a másik térdében is elszakadt a keresztszalag, így nem igazán számít tapasztaltnak, a Michiganen mindössze 19 meccsen lépett pályára. Egy tökéletes világban ő lehet majd Dont’a Hightower örököse a linebacker sor közepén, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle.

Belichicktől egyébként nem áll távol, hogy sérülésekkel küzdő játékosokat draftoljon, változó sikerességgel váltak ezek be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!