Connect with us

Hír

A Packers leigazolta Blake Bortlest

Korábbi első körös irányítót igazolt a Packers: Adam Schefter információi szerint Blake Bortles egy évre írt alá a csapathoz.

A Packersnek vélhetően nincsenek komoly szándékai Bortlesszel, mindössze arra kell, hogy a közelgő OTA-kre legyen valaki Jordan Love mellett, aki dobálni tud az elkapóknak (Aaron Rodgers várhatóan nem jelenik majd meg ezeken az edzéseken). Erre teljesen jó, de kisebb csoda lenne, ha megérné a végső keretszűkítést. Érdemes megjegyezni ugyanakkor, hogy a Packers jelenlegi támadókoordinátora, Nathaniel Hackett volt Bortles OC-ja akkor (is), amikor a Jaguars konferenciadöntőig menetelt.

Bortles 2014-ben a Jaguars 1/3-asa volt, de nagyon nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Öt évig volt a csapat játékosa, ez idő alatt mindössze egyszer ért el pozitív mérleget a Jaguars, bár akkor egészen az AFC-döntőig jutott. Az elmúlt két évet a Ramsnél és a Broncosnál töltötte csereirányítóként, eddig karrierje során 59,3 százalékos pontossággal passzolt 17 649 yardot és 103 TD-t 75 INT mellett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!