Connect with us

Hír

TRADE: Pass rushert szerzett a Jets

Lawson helyett Lawson, így lehet összefoglalni a Jets legfrissebb pass rusher helyzetét. Az idén igazolt Carl múlt héten az egész szezonra kidőlt egy Achilles-szakadás miatt, most azonban egy csere keretein belül a New York-iak megszerezték Shaq-et a Texanstól, csak hogy meglegyen a Lawson-kvóta az aktív keretben. A védőért egy 2022-es hatodik körös draft picket (a 49ersét, nem a sajátjukat) küldtek Houstonba – írja Brian Costello.

Shaq Lawsont 2016-ban a Bills draftolta az első körben, majd tavaly a Dolphinshoz írt alá a piacon, idén pedig egy csere keretén belül került Houstonba (a linebacker Benardrick McKinney ment a helyére). A Texans ráadásul át is alakította a pass rusher szerződését, így kifizetett neki $7,01 milliót aláírási bónuszként, ennyit pedig be is kell nyelnie a csapatnak halott pénzként (idén $1,7 millió, jövőre $5,3 millió). Ha úgy nézzük, akkor nulla darab snapért fizetett ennyit a csapat, vagy más oldalról megközelítve egy hatodik körös pickért perkált ki ennyit a franchise.

A Jetsnél $1,4 milliót fog keresni idén, jövőre pedig nincs garantált tartalom a szerződésében, tehát pénzügyileg nagyon is jó opció volt. Nagy dolgokat persze ne várjunk tőle, meg sem fogja közelíteni Carl Lawson tavalyi vagy idén várt számait, az utóbbi két évben 39 és 40 nyomásgyakorlás került a neve mellé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!