Connect with us

Hír

Landry pár hétre kidőlt, Alualu IR-en kötött ki, Ertz koronavírusos

Elég sok sérülés történt a hétvégén, ezekből gyűjtöttünk most egy adagot egybe a tegnapi insider infók alapján.

A Brownsnál Jarvis Landrynek meghúzódott az MCL szalag a térdében, így várhatóan 2-3 hét kihagyás vár rá. Azt még nem tudni, hogy IR-re kell-e rakni (ha igen, akkor minimum 3 meccset ki fog hagyni). Jó hír azonban, hogy Odell Beckham jó eséllyel visszatérhet és idén először pályára léphet a Bears ellen vasárnap.

A Steelersnél a nose tackle Tyson Alualunak a bokája sérült meg és IR-re is került, tehát legalább három hétig nem számíthatnak a szolgálataira. Az már jobb hír, hogy a pass rusher TJ Watt ágyéksérülése nem komoly és van esély arra, hogy már most vasárnap is ott legyen a pályán a Bengals ellen. Az elkapó Diontae Johnson térde a meccs utolsó játékán sérült meg, de szerencsére ez sem komoly, hosszú távra biztosan nem esett ki, de ezen a héten erősen kérdéses a játéka.

Több futónak is problémája akadt a héten. A ramses Darrell Handersonnak a bordája sérült meg és jelenleg csak remélni tudják Sean McVayék, hogy a hétvégén pályára léphet. A 49ersnél JaMycal Hasty a bokája miatt hosszabb időre kidőlt, Elijah Mitchell a válla miatt limitált lesz a héten, Trey Sermon pedig az agyrázkódásprotokollba került. A Raidersnél Josh Jacobs játéka továbbra is erősen kérdőjeles a hétvégére Jon Gruden elmondása szerint – a running back a Steelers ellen sem játszott.

A Jaguarsnál az elkapó Laviska Shenault sérülése nem komoly és várhatóan játszani tud majd a héten, ellenben a cornerback CJ Henderson pályára lépése kérdőjeles.

Az Eaglesnél Covid-IR-re került a tight end Zach Ertz, miután pozitív mintát produkált. Elméletileg két negatív teszt felmutatásával visszatérhet, tehát akár játszhat is a Cowboys elleni hétfő esti rangadón, de ha nem tünetmentes, akkor jó eséllyel ki kell hagynia a találkozót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!