Connect with us

Hír

Russell Wilson a szezon után újra cserét kér?

Az idei holtszezon egy része arról szólt, hogy Russell Wilson hangot adott annak, hogy elégedetlen Seattle-ben, és ha minden a vágyai szerint alakulna, akkor vagy gyökeres változások történnének a csapat háza táján, vagy távozna a Seahawkstól. Végül úgy tűnt, hogy az irányító megbékélt, habár igazi változások nem történtek, így lehet ez csak a felszín.

Erre erősít rá Jay Glazer, aki azt mondta a csütörtök esti rangadó felvezetésében, hogy “egy millió százalékig” az a várakozása, hogy Wilson meg fogja próbálni újra elcseréltetni magát. A FOX insidere hozzáteszi, hogy elég problémás volt a helyzet a felek közt tavaly, és ugyan most kicsit jobb, de közel sem felhőtlen.

Egyébként Wilson korábbi csapattársa, a most már kommentátorként dolgozó Greg Olsen is arról spekulált az egyik adásban, hogy Wilson megpróbálhatja kierőszakolni, hogy elcseréljék 2021 után. Úgy tűnik tehát, hogy Wilson próbálja kiszivárogtatni, hogy továbbra sem elégedett a csapattal és a támadósor filozófiájával.

Meglátjuk, mennyi igaz ebből, és mi lesz Wilson sorsa a holtszezonban, de ez azért még több hónap múlva kerül csak terítékre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!