Connect with us

Érdekességek

Így nézne ki a rájátszás, ha ma érne véget a szezon

Lement hat forduló, így már lehet egy jó képünk arról, kik lehetnek esélyesek a rájátszásra. Ha most érne véget a szezon (és tudjuk, hogy ez még messze van), akkor így nézne ki a rájátszás mezőnye:

NFC

  1. Arizona Cardinals 6-0
  2. Green Bay Packers 5-1
  3. Tampa Bay Buccaneers 5-1
  4. Dallas Cowboys 5-1
  5. Los Angeles Rams 5-1
  6. New Orleans Saints 3-2
  7. Minnesota Vikings 3-3

Szintén 3-3-as mérleggel áll a Chicago Bears és a Carolina Panthers, azonban a tie breakert ők jelenleg bukják a Vikingsszal szemben. Elég fejnehéz a konferencia, öt csapat is legalább öt győzelmet szerzett, tehát az élen nagy küzdelem lesz még a helyekért, főleg a Rams és a Cardinals közt a csoportelsőségért, de összességében is az első kiemelésért, ami a bye weeket jelentheti a wild card körre. Emellett a 6-7. helyekért is érdekes verseny alakulhat ki.

AFC

  1. Baltimore Ravens 5-1
  2. Los Angeles Chargers 4-2
  3. Tennessee Titans 4-2
  4. Buffalo Bills 4-2
  5. Cincinnati Bengals 4-2
  6. Las Vegas Raiders 4-2
  7. Pittsburgh Steelers 3-3

Szintén 3-3-as mérleggel áll a Denver Broncos, a Cleveland Browns és a Kansas City Chiefs is, azonban a tie breakert ők jelenleg bukják a Steelersszel szemben (bár ha a 0-0 és a 0-1 divíziómutató nem számít azonosnak (0%), akkor a Broncos a 7. helyezett jelenleg, van aki így számol, mi az ESPN-t vettük most alapul). Az AFC-ben egy fokkal kiegyenlítettebbek az erőviszonyok, de az első kiemelésért és az utolsó bejutó helyekért itt is ádáz csatának nézünk elébe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!