Connect with us

Érdekességek

Így nézne ki a rájátszás, ha ma érne véget a szezon

Lement hat forduló, így már lehet egy jó képünk arról, kik lehetnek esélyesek a rájátszásra. Ha most érne véget a szezon (és tudjuk, hogy ez még messze van), akkor így nézne ki a rájátszás mezőnye:

NFC

 1. Arizona Cardinals 6-0
 2. Green Bay Packers 5-1
 3. Tampa Bay Buccaneers 5-1
 4. Dallas Cowboys 5-1
 5. Los Angeles Rams 5-1
 6. New Orleans Saints 3-2
 7. Minnesota Vikings 3-3

Szintén 3-3-as mérleggel áll a Chicago Bears és a Carolina Panthers, azonban a tie breakert ők jelenleg bukják a Vikingsszal szemben. Elég fejnehéz a konferencia, öt csapat is legalább öt győzelmet szerzett, tehát az élen nagy küzdelem lesz még a helyekért, főleg a Rams és a Cardinals közt a csoportelsőségért, de összességében is az első kiemelésért, ami a bye weeket jelentheti a wild card körre. Emellett a 6-7. helyekért is érdekes verseny alakulhat ki.

AFC

 1. Baltimore Ravens 5-1
 2. Los Angeles Chargers 4-2
 3. Tennessee Titans 4-2
 4. Buffalo Bills 4-2
 5. Cincinnati Bengals 4-2
 6. Las Vegas Raiders 4-2
 7. Pittsburgh Steelers 3-3

Szintén 3-3-as mérleggel áll a Denver Broncos, a Cleveland Browns és a Kansas City Chiefs is, azonban a tie breakert ők jelenleg bukják a Steelersszel szemben (bár ha a 0-0 és a 0-1 divíziómutató nem számít azonosnak (0%), akkor a Broncos a 7. helyezett jelenleg, van aki így számol, mi az ESPN-t vettük most alapul). Az AFC-ben egy fokkal kiegyenlítettebbek az erőviszonyok, de az első kiemelésért és az utolsó bejutó helyekért itt is ádáz csatának nézünk elébe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!