Connect with us

Érdekességek

Brady tovább dönthet egy rekordot és egy “elsőt” is kipipálhat a Bears ellen

Még mindig van olyan dolog Tom Brady 20+ éves profi karrierjében, ami nem történt meg vele egyszer sem. A ma este Bears elleni találkozón ismét felírhat egy “elsőt” a listájára, ugyanis Justin Fields lesz az első irányító az Ohio State egyetemről, akivel megmérkőzik a sok-sok évvel ezelőtt a Michiganre járó legenda.

A két suli rivalizál az egyetemi fociban, ezért (is) számít ez érdekességnek, és az OSU a legjobb programok közt van az Államokban, így furcsa lehet, hogy egyetlen irányító sem játszott Brady ellen kezdőként. Persze az Ohio State nem egy QB-gyár, egyetlen első körösük Dwayne Haskins volt Brady karrierje alatt (Fields mellett persze), de a második napon is csak a supplemental drafton harmadik körben elkelő Terrelle Pryort említhetjük.

Ezen kívül ismét újraírja a rekordok könyvét Brady. Megteszi ezt persze több mindennel, növelni fogja lejátszott meccsei, yardjai, TD-i számát, de most épp arra gondolunk, hogy mostantól ez a Buccaneers-Bears mérkőzés lesz az irányítók közt legnagyobb korkülönbséggel bíró találkozó a történelemben. Nem túl régi a jelenlegi rekord, hiszen három hete Brady és Mac Jones állította ezt fel, most viszont Brady és Fields fogják ezt tartani. És jó eséllyel ez sem él majd sokáig, hiszen január 2-án a 16. fordulóban Brady és Zach Wilson írhatja felül ismét a rekordot, kettejük közt napra pontosan 22 év van.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!