Connect with us

Hír

A Jaguars valami oknál fogva megtartja general managerét

A Jaguars pár hete kirúgta Urban Meyert, az új szabályoknak köszönhetően pedig a tegnapi naptól kezdve a csapat elkezdheti keresni új főedzőjét. A HC-váltás azonban nem jelenti, hogy a teljes rezsimet lecserélik, ugyanis a general manager Treent Baalke részt fog venni a főedző-keresésben és megtartja állását – számol be Ian Rapoport. Mind Baalke, mind az új HC a tulajdonos Shad Khannak felel majd a jövőben.

Nagyon furcsa döntés, több dolog miatt is. Egyrészt Baalke-t gyakorlatilag Urban Meyer nevezte ki, és nem is övé volt az utolsó szó a döntésekben. Másrészt Baalke-nak nagyon rossz a múltja GM-ként, főszerepet játszott a 49ers leépítésében, így pedig bármilyen komoly feladatkört rábízni badarság.

Ráadásul ezzel limitálják is a főedzői jelöltek körét, hiszen sokan nem akarnak majd vele együtt dolgozni, vagy épp a saját emberüket szeretnék hozni general manager pozícióba, akiben megbíznak és akivel hasonlóak a nézeteik a fociról. Így viszont csak olyan jelölteknél lesz esélyük, akiknek rendben van az, hogy Baalke-val kell együtt dolgozniuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!