Connect with us

Hír

Shaq Barrettet is elvesztette a Buccaneers

A Buccaneers tavaly a legegészségesebb csapat volt a ligában, részben ennek is volt köszönhető, hogy elhódították a Lombardi-trófeát. A szerencse azonban forgandó, és Fortuna most nincs az oldalukon. A CB-sor egész évben sérülésekkel küzdött, az utóbbi két hétben pedig több fontos játékosát is elvesztette a csapat hosszabb-rövidebb időre: Chris Godwint, Mike Evanst, Leonard Fournette-et, Lavonte Davidet, Jason Pierre-Pault, most pedig a pass rusher Shaq Barrettet is.

Bruce Arians elmondta az újságírók kérdésére, hogy Barrettnek az ACL-je és az MCL-je is meghúzódott a térdében a Panthers elleni találkozón, így pedig pár hétre az oldalvonal mellé szorul. Az alapszakaszban már biztosan nem fogjuk látni, de a csapatnál reménykednek abban, hogy a rájátszásra visszatérhet.

A 29 éves védő vasárnap megszerezte a 10. sackjét, amivel vezeti a házi ranglistát és beválasztották a Pro Bowlba is. A helyét az újonc Joe Tryon-Shoyinka veszi át, illetve több lehetőséget kap majd Anthony Nelson és Cam Gill. A Buccaneersnek a Jets és a Panthers elleni mérkőzések maradtak hátra, ezeket szinte csukott szemmel is hozniuk kell, így igazából csak az a fontos, hogy a playoffra minél többen egészségesek legyenek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!