Connect with us

Hír

Mike Glennon csuklóját meg kell műteni, ismét Jake Fromm lehet a Giants kezdője

Egyre csúnyább és csúnyább a Giants 2021-es idénye. Az amúgy borzalmasan játszó Mike Glennon csuklóját meg kell műteni, így a harmadik számú Jake Fromm, vagy a jelenleg gyakorlócsapatos Brian Lewerke lehet a csapat kezdő QB-ja a szezonzárón, állítja több forrás.

Daniel Jones sérülése óta Glennon hat meccsen lépett pályára és négyszer volt kezdő. Ezeken összesen 790 yardot passzolt 53,9 százalékos pontossággal négy TD és 10 INT kíséretében. Emellett mindössze két extra dobása volt 18 turnovert érő játék mellett, vagyis nem nagyon volt nála rosszabb QB idén a ligában. A Bears elleni -10 nettó passzolt yardos és két INT-s teljesítménye után jó eséllyel amúgy sem tarthatta volna meg a kezdőt, de a sérülésével legalább megkímélte Joe Judge-ot a döntéstől.

A Giants kezdője így jó eséllyel Jake Fromm lehet, akinek idén 12 jó passza van (41,4 százalékos pontossággal) 107 yardért és egy INT-ért, egyetlen kezdő meccsén 15 passzból 27 yardig jutott. Amennyiben mégsem ő lesz a befutó, úgy a 2020-ban draftolatlan, NFL-pályát soha nem látott Brian Lewerke kezdhet élete során először.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!