Connect with us

Hír

Összeállt a Broncos és a Bears koordinátori stábja, Joe Brady a Billsben kötött ki

A Broncos és a Bears lett az első két csapat, ahol a főedző mellett összeállt a támadó- és védőkoordinátori páros is.

Denverben a főedző Nathaniel Hackett fogja hívni a támadójátékokat, a támadókoordinátora pedig Justin Outten lesz, aki a Packers tight end edzője volt az utóbbi három évben. Offense oldalon fontos még megemlíteni, hogy a Vikings tavalyi támadókoordinátora, Klint Kubiak is csatlakozik a stábhoz irányítóedzőként és passzjátékért felelős koordinátorként, illetve a szintén ex-packersös Butch Barry lesz a támadófal edzője, ami azt is jelenti, hogy Mike Munchak távozik a csapattól. A Broncos védőkoordinátora pedig Ejiro Evero lesz, aki a Rams secondaryjét edzi, emellett a passzvédekezésért felelős koordinátor. Őt értelemszerűen csak a Super Bowl után lehet hivatalosan kinevezni, de Hackettel egyetemi csapattársak voltak és továbbra is nagyon jó barátok.

Chicagóban Matt Eberflus nem fogja hívni a védőjátékokat, így fontosabb a védőkoordinátor szerepe. Ezt pedig Alan Williams fogja betölteni, aki a Coltsnál a defensive backeket edzette eddig, tehát megvan a kapcsolat Eberflusszal és várhatóan ugyanazt a rendszert fogják futtatni, mint Indianapolisban. A támadókoordinátor pedig a Packerstől érkező Luke Getsy lesz, aki irányítóedzőből lesz OC új csapatánál – átáll az ősi rivalizálás másik oldalára.

További érdekes hír az edzőkeringőből, hogy a Panthers korábbi támadókoordinátora, Joe Brady Buffalóban kapott állást irányítóedzőként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group