Connect with us

Hír

Aaron Rodgers Tennessee-ben építtet magának házat

Továbbra sem tisztázódott Aaron Rodgers jövője, és a korábbi pozitív hírekkel ellentétben most arról lehet hallani, hogy az irányító szívesen játszana a Titansben, sőt még egy földterületet is vett Tennessee-ben, ahová szeretne egy házat építtetni (via 102.5 The Game in Nashville). Ez persze még önmagában nem jelent semmit, de azért van némi ráció az elképzelésben.

A Packers egyrészt aligha fogja Rodgerst az NFC-n belül elcserélni, másrészt a Titans egy kifejezetten jó csapat remek támadófallal és kiváló skill playerekkel. A főedző Mike Vrabel is ligaszinten elismert és tisztelt szakember, ráadásul a csoport sem tűnik túl erősnek, vagyis a rájátszás is eléggé biztosnak tűnik. (Igaz, Joe Burrow, Lamar Jackson, Patrick Mahomes, Justin Herbert és Josh Allen miatt talán azért az AFC a nehezebben nyerhető konferencia).

A helyzetet nehezíti ugyanakkor az, hogy Ryan Tannehill fiatalabb, a divíziós körben dobott három INT-je ellenére messze nem egy rossz irányító, ráadásul az idei 29 millió dolláros alapfizetése teljesen garantált, a kivágásával pedig 57,4 millió dollárnyi halott pénz keletkezne. Ennyit nyilván nem fog bevállalni a Titans, vagyis csak akkor lenne elég pénze, sőt draft tőkéje a csapatnak a regnáló MVP-re, ha előbb elcserélné Tannehillt, akire azért bőven lenne így is kereslet.

Érik egy jó kis hármas csere?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!