Connect with us

Hír

A Titans hosszabbított a főedző Mike Vrabellel és a GM Jon Robinsonnal is

A Titansnél a sikertelen rájátszás-szereplés ellenére is teljesen meg vannak elégedve a csapatot irányító Mike Vrabellel és a general manager Jon Robinsonnal, így mindkettőjük szerződését meghosszabbították, jelentette be a franchise. Az új kontraktus időtartalma egyelőre még nem ismert, az eredeti a 2022-es idény végén járt volna le.

Robinson 2016-ban került a GM pozícióba és azóta a Titans egyszer sem végzett negatív mérleggel. Ő volt az, aki két 9-7-es mérleg után elküldte Mike Mularkey-t, majd 2018-ban kinevezte Vrabelt, illetve neki köszönhető többek között Derrick Henry és AJ Brown draftolása, illetve Ryan Tannehill megszerzése is.

Ami Vrabelt illeti: a 46 éves főedző egy 9-7-es mérleggel kezdett, de az nem volt elég a rájátszáshoz. A következő idényben is 9-7-tel végzett az alapszakaszban, amivel ezúttal sikerült bejutni a PO-ba, ahol ráadásul a Patriotsot és a Ravenst is legyőzte, és csak a későbbi bajnok Chiefstől kapott ki az AFC-döntőben. Ezt egy 11-5-ös mérleggel elért csoportgyőzelem, illetve egy 12-5-ös győzelmi mutatóval kiharcolt első kiemelés követte, de egyik alkalommal sem sikerült mérkőzést nyerni a rájátszásban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!