Connect with us

Hír

HIVATALOS: Idén Münchenbe jön az NFL!

Roger Goodell az imént a Super Bowl előtti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az NFL már idén Németországba jön! Ősszel Münchenben az Allianz Arénában rendez mérkőzést a liga, a következő három évben, tehát 2025-ig bezárólag pedig kétszer Frankfurt (Deutsche Bank Park) és még egyszer München lesz egy NFL-meccs házigazdája.

Az NFL nemrég felosztotta a nemzetközi piacokat, így csapatokban is gondolkodhatunk, hogy ki érkezhet Németországba. A német piacot négy csapat kapta meg: a Patriots, a Chiefs, a Buccaneers és a Panthers, úgyhogy várhatóan közülük kerül majd ki az első házigazda. A Chiefsnek lehet olyan kapcsolata Münchenhez, hogy a tulajdonos Clark Hunté az FC Dallas labdarúgócsapat is, a Bayernnek pedig velük van létező együttműködése, szóval akár a Chiefs irányába is mutathatnak a jelek ilyen tekintetben.

Ellenben az NFC-s csapatok játszanak 2022-ben több hazai meccset, így lehet, hogy a két NFC South csapat esélyesebb – vagy lehet egy Chiefs@Buccaneers mérkőzés is, ugyanis találkozik jövőre a két gárda a Tampa Bay pályaválasztásával.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!