Connect with us

Hír

A korábbi 1/2-es bust falember a jelek szerint drogkereskedő lett

A 2014-es drafton 1/2-esként kiválasztott Greg Robinson nagy reménységekkel érkezett az NFL-be, de leginkább borzasztó játékáról maradt emlékezetes a Ramsben (majd a Lionsben és a Brownsban). Karrierje végeztével pedig úgy tűnik, hogy drogkereskedésbe fogott.

Már két évvel ezelőtt is elkapták bő 70 kiló marihuánával az autójában, akkor öt év próbaidőt kapott. Nos, most sikerült ezt megfejelnie, hiszen hétfőn ismét letartóztatták elég nagy mennyiségű illegális drog társaságában. A 29 éves Robinsont Thibodauxban, Louisiana államban kapcsolták le közlekedési szabálysértéssel, majd a rendőrkutyák kiszagolták a drogokat az autójában – írja a TMZ.

Volt itt marihuána mellett kokain, crack kokain, metamfetamin, Xanax és hidrokodon is. Ennek apropóján átkutatták a házát is és összesen 120 ezer dollár, tehát körülbelül 37 millió forint értékű drogot találtak nála. Volt itt 1,3 kiló kristálymet, 1 kiló kokain, 18 kiló marihuána, 4 gram crack kokain, 227 adag hidrokodon, 48 adag oxikodon és 18 adag alprazolam.

via TMZ

Robinson még börtönben van, az óvadékot 315 ezer dollárban állapították meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!