Connect with us

Hír

Már megint lerabolták a Rams edzői stábját

Sean McVay az NFL egyik legtöbbre tartott edzője, emiatt pedig az általa alkalmazott asszisztens edzőknek is jó a megítélése, ami évről évre azzal jár, hogy a Rams főedzőjét lerabolják. Idén is öt embert veszített el az edzői stábjából – köztük a támadókoordinátor Kevin O’Connellt, aki a Vikings főedzője lett – és nem egy iránt van még óriási érdeklődés.

A Rams persze mindent megtesz azért, hogy egyben tartsa az edzői gárdáját (blokkolta például az asszisztens DB edző Jonathan Cooley vikingsos interjúját), de csak azokban az esetekben tudja megakadályozni a váltást, ha az nem jár komoly előléptetéssel. És hiába Cooley megtartása, így is rengeteg embert veszített az edzői stáb:

  • a támadókoordinátor Kevin O’Connell a Vikings főedzője lett,
  • a DB-ket edző Ejiro Evero a Broncos új védőkoordinátora,
  • az asszisztens ST koordinátor Dwayne Stukes szintén Denverbe költözött, mint főállású speciális egység koordinátor,
  • a támadóoldali asszisztens edző Chris O’Hara a Vikings QB-edzője lett,
  • az asszisztens védőfaledző Marcus Dixon követte Everót a Broncoshoz, ahol megkapta a védőfalat,
  • a TE-edző Wes Phillips és a futóedző Thomas Brown közül pedig az egyik jó eséllyel a Vikings támadókoordinátora lesz.

Az elmúlt években McVay olyan szakembereket veszített el a stábjából, mint a Bengalst Super Bowlba juttató Zac Taylor, a Packersszel alapszakaszrekordokat döntő Matt LaFleur vagy a Chargersszel első évében majdnem rájátszásba jutó Brandon Staley – csak hogy a főedzőket említsük. Megéri tehát Los Angelesből edzőt igazolni, a mellékelt ábra alapján McVay nagyon jó érzékkel választ szakembereket maga köré.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!