Connect with us

Hír

Jessie Bates nem örülne a franchise tagnek, de nem is akar feltétlen a legjobban fizetett safety lenni

Jessie Bates egészen parádés rájátszáson van túl, a wild card körben három leütött labdája volt, majd a következő három meccsen interceptiont érő játékot szállított (kettőt ő húzott le, egyiknél pedig felütötte a labdát és Vonn Bell szerezte azt meg). A Bengals 24 éves safetyjének pedig lejár a szerződése, így most épp egy hosszabbítás kapcsán tárgyalhat a csapattal, amelynek rengeteg pénze van a fizetési plafon alatt, így egyértelműen az várható, hogy megtartja Bateset. A kérdés csak az, hogyan.

Az ideális verzió az lenne mindenki számára, ha hosszú távú szerződésben meg tudnának egyezni, azonban ha ez nem jön össze, akkor a Bengals az egy évre $13,5 milliót érő franchise taget fogja rátenni a játékosra a március 8-i határidő előtt. Na ez az, aminek Bates nem örülne.

“Remélhetőleg nem a franchise tag alatt kell játszanom. Ezzel kapcsolatban beszélni kell az NFLPA-vel, mert néhány top játékos meg szokott sérülni ezalatt. Kemény dolog ez, és csak egy lövésed van.”

– mondta Bates, via NFL.com

A safety azt is elmondta, hogy nem aggódik a dolog egó része miatt, hogy a legjobban fizetett safety akarna lenni, de nyilván ismeri az értékét, az ügynöksége pedig ennek megfelelően fog tárgyalni a csapattal a következő hetekben. Mindenesetre maradni szeretne Cincinnatiben, és jó az alkupozíciója, hiszen a főedző Zac Taylor már kijelentette, hogy prioritás a megtartása és az egyik legtöbb elkölthető pénzzel rendelkezik a csapat.

A Bengals FA-kitekintőjével egyébként épp holnap jelentkezünk. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!