Connect with us

Hír

A Cardinals nem aggódik amiatt, hogy Kyler Murray holdoutolna egy új szerződésért

Kyler Murray és ügynöke nemrég egy nyilvános közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy az irányító miatt jutott az érkezése előtt romokban lévő Cardinals a rájátszásba és mindenki boldogsága érdekében jár neki a nagy fizetés. Ezzel kapcsolatban természetesen megkérdeztek a combine-on részt vevő Steve Keim general managert, aki a nyilatkozatában nem tulajdonított túl nagy jelentőséget a közleménynek (“Mindenkinek megvan a maga stílusa, egy ügynök csinálja a dolgát”), majd egyszerű nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy aggódik-e egy esetleges holdout miatt.

Murray 2019-ben a Cardinals 1/1-ese volt, vagyis most idén lehet vele először hosszabbítani. Ő szemmel láthatóan szeretne is élni a lehetőséggel, de bármennyire is hangsúlyozza a saját érdemeit, nem csak miatta lett a három győzelmes Cardinalsból PO-ba jutó csapat, ellenben alaposan benne volt abban, hogy az Arizona a szezon végére teljesen leolvadt. Három év alatt összességében egy kifejezetten jó idénye volt és akkor is egy 137 yardos, nulla TD-s, két INT-s teljesítménnyel fejezte be a szezont a rájátszásban.

A 25 éves irányító egyelőre nincs azon a szinten, hogy a Cardinals nyugodt szívvel adjon neki egy hosszú távú szerződést, egy újabb Carson Wentz/Jarred Goff esetet senki sem szeretne megkockáztatni. Ami pedig a holdoutot illeti: a jelenlegi szabályok szerint rengeteg pénzt veszítene a távolmaradással, így ez sem igazán opció.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!