Connect with us

Hír

Kyler Murray nagy pénzt akar, már most

Az utóbbi hetekben nem volt nyugalom a Cardinals és Kyler Murray körül, ugyanis előbb a játékos törölt minden csapattal kapcsolatos tartalmat a közösségi médiás felületeiről, majd a franchise-tól szivárogtak ki olyan információk, miszerint nem elégedettek az irányítóval, ami egyébként kölcsönös. Nos, Murray és ügynöke most elég egyértelműen tudatta a csapattal egy közlemény formájában, hogy mit is szeretne, ami nem más, mint egy új szerződés.

Ebben Murray-ék állítják, hogy egy elég konkrét és kidolgozott hosszabbítási ajánlatot adtak át a Cardinals részére, amiből kiderül, pontosan mit is szeretnének. Ezek részleteit nyilván nem hozták nyilvánosságra, de az is kiderül a kiadott közleményből, hogy Murray-ék tetteket és nem csak üres szavakat szeretnének kapni a csapattól a jövőjével kapcsolatban, és egy új szerződés lenne a megfelelő módja annak, hogy elsimítsák a problémákat.

A korábbi 1/1-es, most 24 éves irányító három évet húzott le a ligában, így idén először kaphat hosszabbítást, és láthatóan ki is szeretné használni ezt az alkalmat. Azon persze lehet vitatkozni, hogy kiérdemelte-e már ezt, vagy jó lenne még többet látni tőle, neki viszont nyilván érdeke minél előbb nagy pénzhez jutni, főleg ha bizonytalannak érzi a csapatvezetés helyzetét. Ellenben olyan jó alkupozíciója azért nincs, hiszen holdoutolni csak komoly büntetések ellenében tud – hacsak nem akar azzal fenyegetőzni, hogy visszavonul a focitól és inkább elmegy baseballozni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!