Connect with us

Hír

Kyler Murray nagy pénzt akar, már most

Az utóbbi hetekben nem volt nyugalom a Cardinals és Kyler Murray körül, ugyanis előbb a játékos törölt minden csapattal kapcsolatos tartalmat a közösségi médiás felületeiről, majd a franchise-tól szivárogtak ki olyan információk, miszerint nem elégedettek az irányítóval, ami egyébként kölcsönös. Nos, Murray és ügynöke most elég egyértelműen tudatta a csapattal egy közlemény formájában, hogy mit is szeretne, ami nem más, mint egy új szerződés.

Ebben Murray-ék állítják, hogy egy elég konkrét és kidolgozott hosszabbítási ajánlatot adtak át a Cardinals részére, amiből kiderül, pontosan mit is szeretnének. Ezek részleteit nyilván nem hozták nyilvánosságra, de az is kiderül a kiadott közleményből, hogy Murray-ék tetteket és nem csak üres szavakat szeretnének kapni a csapattól a jövőjével kapcsolatban, és egy új szerződés lenne a megfelelő módja annak, hogy elsimítsák a problémákat.

A korábbi 1/1-es, most 24 éves irányító három évet húzott le a ligában, így idén először kaphat hosszabbítást, és láthatóan ki is szeretné használni ezt az alkalmat. Azon persze lehet vitatkozni, hogy kiérdemelte-e már ezt, vagy jó lenne még többet látni tőle, neki viszont nyilván érdeke minél előbb nagy pénzhez jutni, főleg ha bizonytalannak érzi a csapatvezetés helyzetét. Ellenben olyan jó alkupozíciója azért nincs, hiszen holdoutolni csak komoly büntetések ellenében tud – hacsak nem akar azzal fenyegetőzni, hogy visszavonul a focitól és inkább elmegy baseballozni.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2022-03-01 05:54

Nyilván nem bíztató a hozzáállás. Egy picit biztonsági játék is a részéről. Ha magabiztos lenne, akkor tudná, hogy most megy egy nagyot és utána annyit kér, amennyit akar. Ugyanakkor, ez egy nagyon QB orientált liga, sőt egyre inkább az, és KM jó kezekben aranyat érhet. Úgyhogy a Cardinals helyében én gyorsan megállapodnék vele, de komoly ösztönzőkkel minden évre, mert a srác egyelőre még valójában sokat nem tett le az asztalra. Ha lesz egy komolyabb PO run akkor abban az évben keressen szépen, de ne rizikó nélküli legyen a szerződés neki se, én erre törekednék.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x