Connect with us

Draft

FK! draft guide

Már csak pár nap és itt van az offseason legnagyobb eseménye a 2016-os draft. Csütörtökről péntekre virradva megtudhatjuk, hogy kik azok az egyetemi játékosok, akiket szeretett csapatunk az első körben választ. Természetesen mi éjjel sem leszünk restek és már péntek 1 órától live draft podcast keretében jelentkezünk, ahol az 1 órás felvezető után folyamatosan közvetítjük nektek a történéseket és mondjuk el véleményünk minden egy pickről és játékosról. Addig is szeretnénk kicsit könnyebbé tenni számotokra az eligazodást, ezért most ebben a posztban összegyűjtöttük eddig prospect ismertetőinket, mock draftjainkat és podcastjeinket.

 

draftguidekicsi

 

Top prospectek

 

Irányító

 

Jared Goff

Carson Wentz

Paxton Lynch

 

Elkapó

 

Laquon Traedwell

Corey Coleman

Josh Doctson

 

Futó

 

Ezekiel Elliott

 

Támadófal

 

Laremy Tunsil

 

Defensive end/Outside linebacker

 

Joey Bosa

Shaq Lawson

Leonard Floyd

 

Defensive tackle

 

Deforest Buckner

 

Linebacker

 

Myles Jack

 

Cornerback

 

Jalen Ramsey

Vernon Hargreaves III

Eli Apple

William Jackson III

 

Természetesen több mock draft is készült az ide vezető úton itt ezeket is megtaláljátok. Ami azonban fontosabb, hogy csütörtökön négy darab végleges mock drafttal is megörvendeztetünk Titeket, négy különböző szerző tollából, csütörtök délután egy közös poszt alatt lesznek majd megnyithatóak és este 8-kot indul meg a kibeszélő is, amely egészen a draft végéig tart majd. Kérdéseiteket már itt is feltehetitek felénk, mi mindenre igyekszünk válaszolni. Nem lesz ez máshogy az élő podcast alatt sem, akkor szóba válaszolunk majd a kommentek közt feltett kérdésekre.

 

FK! mock draft 1.0

FK! mock draft 2.0

FK! mock draft 3.0

FK! mock draft 4.0

 

Végül pedig ITT találhatjátok podcastünket, ahol minden poszt legjobb öt játékosáról esett szó.

 

Szóval ne feledjétek, csütörtök este 8-tól kibeszélő, éjjeli 1-től pedig élő draft podcast, addig még van idő pótolni minden ismertetőt is. A draft után pedig pénteken már jövünk is az első kör értékelésével, valamint egy második körös mock draft is tervben van.

 

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ppix
ppix
2016-04-25 07:46

Ha ez igaz?

http://profootballtalk.nbcsports.com/2016/04/24/bad-knee-could-cause-myles-jack-to-drop-out-of-the-top-10/

Myles Jack talán még 1. körös sem lesz. Persze Frisco-ban nagyon szeretjük a térd sérüléses játékosokat :(

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  ppix
2016-04-25 08:11

Nem tartom valószinünek hogy az első körből kicsuszik (kiveve ha még kiderul vmi komoly addig), de a top10bol siman kicsuszhat. Mar az utobbi hetekben mondogattam ezt szerkesztoi chatbe. Am minden evben a deafthoz kozeledve jonnek ilyen hirek vmelyik prospectrol

petipajti
petipajti
Reply to  Leonidasz007
2016-04-25 10:12

lehet rex ryan terjeszti, mint anno watt-tal kapcsolatban :D

ppix
ppix
Reply to  Leonidasz007
2016-04-25 11:07

Az szerintem elég komoly, ha jól értelmezem az orvosi cikkeket, hogy ez nem is sérülés hanem a porcszövetek meszesedése ami kihatással van a térd hajlításra! Azaz minél idősebb lesz annál kevésbé tudja behajlítani a térdét és ezért félnek attól, hogy rövid lehet a karrierje.

Ha jól értem!

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  ppix
2016-04-25 12:26

A szörnyű az az, hogy idős korára tényleg elromlik a térde ha igy folytatodik a kopás, de az senkit se fog érdekelni. Az NFL csapatokat csak az érdekli hogy most 7-8-10 évig tudjon még teljesíteni, márpedig ez a kopás/meszesedés ebben elvileg nem akadályozza. Meglátjuk mindenesetre hogy ez mennyire bátortalanitja el a csapatokat, bár az utobbi éveklből itélvem idngi Volt egy olyan játékos a top10-ben akinek Volt valami sérülésproblémája mégis bevállalták a draftolását. Peresze, modnom simán csúszhat gy darabig de nehezen hiszem hogy za első körből kicsúszna.

katonadani
Reply to  ppix
2016-04-25 08:59

Csak egy csapat kell, aki szerint rendben van a térde. Tavaly Gurleyvel is voltak aggályok mégsem csúszott. De persze van rá esély, hogy top10ből kicsúszik, sokkal tovább azért erősen meglepne (Falconstól kezdve mondjuk)

labo7
labo7
2016-04-25 20:11

Amúgy arra senki sem gondolt, hogy a Frisco-Jets trade lényege nem Lynch, hanem mondjuk Buckner lenne? Ezzel szereznének 1 jó 3-4 DE-t, Fitz pénz is meglenne és a Frisco is jól járna.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  labo7
2016-04-25 22:22

Ahhoz túl sokat kellene felmenni hogy egy 3-4es defensive ensert megerje. Igaz hig buckner kiemelkedik a posztjan de tul nagy a felmozgas ami vszinu sok cetlibe kerul ezt meg szerintem nem vallaljak be. Altalaban iranyitoert szoktak/eri meg felmenni bár. Így igazabol csak a feisco szempontjabol lehetne jo, de semmi nem garantalja hogy a jets helyen be tudnak gyujteni vagy be akarnak.

labo7
labo7
Reply to  Leonidasz007
2016-04-25 23:28

Szerintem szarul magyaráztam: Wilkerson amúgy is trade, mert nincs pénz, se irányító. Wilkerson Friscoba meg az 1/20 + 4. kör, Jets kapja 1/7 + 3. kör. És feltételezzük, hogy Buckner benn lesz: 1/7 Buckner, megvan a kiesett Wilkerson helyett az ember + lesz pénz Fitz-re. Ne mond, hogy ez nem jó deal. Frisco meg csinál, amit akar. Szerintem ez nem hülye ötlet, sőt.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  labo7
2016-04-26 09:25

Miert feltetelezzuk hogy wilkersontol ennyire meg akarna szabadulni a jets? Buckner nem biztos h bent lesz 1/7nel (persze akkor is lehet tradelni hirtelenjebe) vagy miert gondolnak h buckner majd bevalik? Egy wilkerson aki sokat bizonyitott mar tobbet er mint egy buckner akinel nem tudjuk mit varunk (nyilvan fiatalabb az jo). Persze lenne racio a trade-ben de nem ilyen egyszeru a jetsnel se a helyzet

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x