Connect with us

Hír

Sam Darnold: Tudom, hogy egy jó irányító lehetek ebben a ligában

A korábbi 1/3-as Sam Darnold a Jets után a Panthers játékosaként is csődöt mondott, a csapat pedig nagy erőkkel próbálja megerősíteni a QB-posztot. Ennek ellenére az irányító nem érzi úgy, hogy aggódnia kellene, mert biztos benne, hogy mindenképp lesz helye a ligában.

“Nincs befolyásom arra, hogyan dönt a csapat, lesz ahogy lesz. Ugyanakkor abszolút bízok magamban, mert tudom, hogy egy jó irányító lehetek ebben a ligában. Már bebizonyítottam, hogy így van. Tudom, hogy bármi is történjen, biztos lesz egy csapat, ami engem akar majd”

– mondta Darnold (via PFT).

Az irányítóért a Panthers egy második, egy negyedik és egy hatodik körös picket adott a Jetsnek tavaly, majd lehívta az ötödik éves opcióját, ami az idei évre garantált 18 millió dollárt jelent. Darnold mindezt 59,9 százalékos pontossággal, 2527 yarddal, kilenc TD-vel és 13 INT-vel hálálta meg 12 meccsen.

Négy év alatt csak 50 mérkőzésen lépett pályára, 54 TD mellett 52 INT-t passzolt, valamint 10 futott TD-re jutott 29 fumble, amiből 12-t az ellenfél szedett össze. Nem valószínű, hogy lenne olyan csapat, ami benne látja a franchise arcát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!