Connect with us

Minden ami NFL

Ködösítés Lions módra

Az idei draft a szokásosnál is több meglepetést tartogatott és nem egyet a Detroit Lions szolgáltatott. Bár ők elsősorban nem a szakértőket, hanem a játékosaikat lepték meg.

 

 

A draft előtt a defensive tackle Vernon Butler szerint szóban ígéretet kapott arra, ha a 16. helyen elérhető lesz, akkor a csapat ki fogja őt húzni. Nem így történt. Butler ezen meg is lepődött kicsit és szóvá tette a dolgot. Persze a Lions GM-je, Bob Quinn lenyilatkozta, hogy a csapatból senki nem tett semmilyen ígéretet senkinek. A vicces az egészben, hogy Taylor Decker is kapott elvileg ilyen ígéretet, és a Lions ki is húzta őt az első körben. Tavaly pedig Eric Ebron volt hasonló helyzetben.

 

taylor dacker

 

Ez része a draft előtti ködösítésnek, mindenki mond mindent a játékosoknak és a médiának egyaránt. Az már ritkább, amikor egy csapat elhív egy játékost, hogy elmondja neki, kösz nem kellesz. Miles Killebrew, a Lions 4. körös safetyje pont így járt: kerek perec megmondta neki a safety edző Alan Williams, hogy ne is álmodjon róla, hogy Detroitba jön. A védő nem is tudott érdemben reagálni a dologra, annyit mondott: OK. Mint kiderült, így tesztelték őt az edzők. Mondjuk, még mindig jobb, mint ha arról kérdeznének, hogy meleg vagy-e, illetve késsel vagy pisztollyal ölnél szívesebben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!