Connect with us

Hír

Browner új szerepben

Nem hülyék dolgoznak Seattle-ben, hiszen nem eredeti posztján fogják foglalkoztatni Brandon Brownert, aki a PFF értékelése szerint a liga legrosszabb kezdő cornerbackje volt a 2015-ös szezonban.

 

Sep 22, 2013; Seattle, WA, USA; Seattle Seahawks cornerback Brandon Browner (39) looks at the scoreboard during the first half against the Jacksonville Jaguars at CenturyLink Field. Mandatory Credit: Joe Nicholson-USA TODAY Sports

 

Browner egy hibrid safety szerepet fog kapni Carrolléktól, tehát base formációban safety lesz, nickelben pedig linebackert vagy akár slot cornert is játszhat, így például felveheti a versenyt tight endekkel, akikkel meggyűlt a baja a Seahawksnak az utóbbi időben, emlékezzünk csak Greg Olsen remekléseire.

 

Ez a hibrid safety/linebacker szerep nem egyedi a ligában, a mintapéldája Deone Bucannon, akit a Cardinals draftolt az első körben, a 27. választási joggal 2014-ben. Ő safety volt az egyetemen, Arizonában pedig ezt a hibrid szerepet tölti be és egyre többen próbálják utánozni ezt a modellt. A Rams követte őket Mark Barron áthelyezésével, aki safetyként besült Tampában, pedig 1/7-re választották ki őt 2012-ben, de úgy tűnik a kosoknál megtalálhatják az ő helyét. Idén pedig több csapat is draftolt erre a szerepre, például a Redskins Su’a Cravenst vagy a Lions Miles Killebrewt és én el tudom képzelni, hogy a Falcons is fogja mozgatni az első körös Keanu Nealt idővel.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!