Connect with us

Hír

A Chargersnél optimisták Derwin James hosszabbítása kapcsán

Hamarosan kezdődik az edzőtábor a Los Angeles Chargersnél is, ahol a legnagyobb beszédtéma szerződésügyileg egyértelműen a sztársafety Derwin James helyzete, akinek jövőre lejár a kontraktusa. Jeremy Fowler információi szerint a csapatnál optimisták, hogy hamarosan össze tudnak hozni egy hosszabbítást az elit védővel.

James idén $9 milliót keresne az ötödik éves opcióján, de reálisan nézve a liga legjobban kereső safetyje is lehet, aki jelenleg Minkah Fitzpatrick évi $18,247 milliós fizetéssel. Az biztos, hogy egészségesen a liga egyik, ha nem a legjobb safetyje James, az egyetlen probléma vele, hogy sokat volt sérült karrierje során, 36 lejátszott mérkőzés mellett 29-et kihagyott. Tavaly épp végigjátszotta az idényt egy vállsérüléssel együtt is, amit meg kellett műteni a holtszezonban.

A Chargers secondaryje (és overall a védelme) idén elég félelmetes lehet, aminek alapköve Derwin James. Ráadásul sokoldalúbb szerep is várhat rá az eddigieknél, hiszen a csapat a harmadik körben draftolta a safety JT Woodsot, ami így felszabadíthatja James szerepkörét, aki így mozoghat több felé a formációban – akár a slotba a STAR pozícióba, akár a boxba az egyik gyenge linebacker helyére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!