Connect with us

Hír

David Bakhtiari még mindig nem bevethető, PUP listára tette a Packers

Kezdődnek az edzőtáborok, azonban nem minden játékos áll készen egészségügyileg arra, hogy részt is vegyen az edzéseken. Ők a PUP (Physically Unable to Perform) listára kerülnek ilyenkor. Nagy aggódásra ezen a ponton még nincs ok, ugyanis innen bármikor levehetők a szezon kezdetéig – azonban ha addig ez nem történik meg, akkor hat meccs kihagyás vár rájuk.

A legnagyobb név a tegnapi tranzakciós listán egyértelműen David Bakhtiari, aki még 2020 decemberében sérült meg és azóta problémái vannak, mindössze egy fél meccs erejéig tudott visszatérni. Először az ACL-je szakadt el, és ha már kés alá feküdt, akkor a meniszkuszát is megműtötték, majd a szezon közben többször is megdagadt a térde és le kellett szívni a folyadékot, végül porcproblémát is találtak nála, ami újabb műtétet eredményezett.

Matt LaFleur azt mondta, hogy szerinte a tábor elejére már bevethető lesz az ötszörös All-Pro left tackle, azonban a jelek szerint ez mégsincs így.

A Chiefs volt még “aktív” a PUP listára helyezéssel, ugyanis ide került a cornerback Rashad Fenton, az elkapó Justyn Ross és két támadófalember, Lucas Niang illetve Prince Tega Wanogho.

A Bengalsnál többek közt az idén igazolt guard Alex Cappa került PUP-listára, míg NFI (Non Football Injury) listára került a szintén idén igazolt jobb oldali tackle La’el Collins.

A teljes listát itt találjátok:

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!